tiistai 9. joulukuuta 2008

Phaanin ja Mookin poikaset Siperiaopissa

Joulupyhät lähenevät ja poikaset joutuvat automaatiruokinnalle n. viikoksi. Tämä tarkoittaa Siperia-kuuria Phaanin ja Mookin poikasille, joita on tällä hetkellä noin kahdeksan. Tänään vauvelit ovat syöneet kolme päivää pelkkää kuivaruokaa, mikromadot ovat poissa listalta. Siperia opettaa ja karsii, arvelen noin viiden selviytyvän kuivaruokakuurista hengissä. Kolme erittäin rohkeaa ja uteliasta ovat ansioituneet ruokajauheen syönnissä, kuten pulleista ja ruosteenpunaisista vatsoista voi huomata.





























Poikasten uusi ruokavalio koostuu morttelissa jauhetusta NLS-rakeesta sekä dekapsuloidusta artemista, 3:1. Hyvin näyttää maistuvan, ainakin osalle porukasta!

Pikku pörrääjät ovat saaneet paljon taistelijan muotoa ihan muutamassa päivässä, luonteesta puhumattakaan. Pikku pirut pyörivät toistensa ympäri, pörhistelevät ja purevat toisiaan kuin aikuiset naaraskalat. Kerrassaan hämmentävää, kuinka tällaiset alle senttiset syöttöporsaat osaavat jo olla niin käsittämätömän tempperamenttisia ja kiukkuisia...

Ei kommentteja: