maanantai 29. syyskuuta 2008

Syyshuutokaupan tuliaisia

Tähän asti yksin 60 l karanteeniaan asuttanut Phaan sai vihdoin lajitovereita. Tampereelta mukaan tuli 3 naarasta ja 2 koirasta. Toinen uusista koiraista lähti jatkamaan matkaansa kohti Kotkaa. Allasräkki-jalustahässäkkä-viritelmään on vihdoin löytynyt sopiva kakkosallas ja lopputuloksena 200 l altaaj jalustassa on nyt 60 l ja 54 l taistelijoiden karanteeneina. Phaan "sosiaalisena poikana" saa tyytyä ½ altaaseen ja suodatinmattoseinään, sillä seinänaapuriksi muutti valkoinen plakat-koiras. Ihana pikkupoika sai nimekseen Khaao (=valkoinen).














Khaao ei oikein innostu poseeraamaan, vaan luumuilee takalasilla



Naarasporukka on melko pientä vielä, mutta siellä vaikuttaisi olevan oikein sopiva tyttö molemmille pojille. Punaeväisen naaraan kohtalo mietityttää, ehkä sen voisi parittaa valkoisen Khaaon kanssa. Tytöt saavat nimensä vasta karanteenin jälkeen, kun kasvavat ja saavat lopulliset värinsä. Ainakin jotakin jäänvalkoista, jotakin ruusunpunaista ja jotakin orkideanhohtoa niissä on... Thai-English Dictionary on vielä kovassa käytössä, ennen kuin tytöille nimet löytyy :).

Phaan on ymmärtänyt kuplapesien ytimen. Tavoitteena on siis rakentaa kuplista sellainen möykky, joka pysyy kasassa ja jota puolustetaan kiukulla. Tästä herran mahtavasta oivalluksesta on suuresti apua mm. kuvatessa. Ihanat poseeraukset by Phaan:
















Voin poseerata hienosti...


















...tai voin näyttää kiukkuista naamaa!

Ei kommentteja: