maanantai 29. syyskuuta 2008

Taistotytöt

Sain illalla puuhaamisenpuuskassa asennettua pikkualtaille kunnollisen valon ja innostuin kuvaamaan tytötkin samalla. Valaisin tuotti pahasti päänvavaa, sillä kokolasialtaan korkeudn vuoksi jää räkkiin vain 7 cm tilaa valaisimelle. Onneksi vaatehuoneen kätköistä löytyi noin 20 v vanha läpimätä 30 W valaisinkotelo! Päivänvaloputki kiinni ja voilá, pikkualtaat on valaistu.








Oikealla tyttöjen 54 l, vasemmalla poikien jaettu 60 l.

Tytöt saavat jäädä vielä toistaseksi nimeämättä, mutta työnimet niillä kuitenkin on erottamista varten.











Pomotyttö

Pomotyttö on suurin ja kaunein :) Se antaa armotta lähdöt muille ja menee minne huvittaa. Väri on komea ja kroppa nyt jo suurempi kuin muilla. Selkäevä on suhteessa ihan vähän pienempi.












Uteliastyttö

Utelias on... no, utelias. Se tulee ainoana syömään pinnasta ja jopa ärhentelee minulle lasin läpi! Utelias on Pomon suosikki-inhokki, nämä kaksi eivät oleile 20 cm lähempänä toisiaan hetkeäkään. Uteliaalla on pyrstöevässä punainen kauneuspilkku, joka ei tietenkään kuvassa kunnolla näy.















Arkatyttö

Arkatyttö on ihan hysteerinen. Pelkkä ihmisen liike saa sen kimpoilemaan pitkin seiniä. Muut naaraat eivät sitä härnää, ehkä siksi että se makaa flegmaattisena puoliksi suodattimen alla jo valmiiksi. Tästä tulisi Khaaolle vaimoke, jos tuo hysteerisyys karsiutuu ajan myötä pois.

Ei kommentteja: