maanantai 26. tammikuuta 2009

Phaan + Mook poikue myyntiin!

Tänään löytyi Phaanin ja Mookin poikasten altaasta se kauan odotettu ja pelätty, ensimmäinen kuplapesä! Tämän tempauksen takana oli arvatenkin punatyviset evät omaava pikku "käpykakku". Kuplapesä on lähes yhtä mahtaileva kuin Phaaninkin.

Poikue on myynnissä Aqua-Webissä, Lahden Akvaarioseuran omalla keskustelualueella. Näillä keleillä on yksinkertaisesti uskalla alkaa lähettelemään kaloja edes Matkahuollolla, joten turha niitä kai on tarjota julkisesti myyntiin. Myyntilistalla on yksi valkoinen ja turkoosin metallin omaava koiras, kaksi puna-lilan kirjavaa koirasta, yksi käpykakuksi haukuttu puna-turkoosieväinen koiras sekä kaksi punaeväistä naarasta. Keltainen naaras jää kotiin pysyvästi, valkoinen huntoeväkoiras ja valkoinen naaras säästetään huutokauppaan. Myös jompi kumpi aikuinen naaras, Sira tai Mook, lähtee myyntiin. Kehityksessä muista jälkeen jäänyt "nirppu" on edelleen elossa, olen lykännyt sen lopettamista jo tovin... Jos huomenna saisi aikaiseksi.

Phaanin ja valkoisen Gaaeon poikue on lähtenyt uimaan. Phaan joutui takaisin poikasverkkoon (koska karanteeniin muutti 22 kpl smaragdinvihreitä tiikeribarbeja, "hups") ja mököttää siitä hyvästä koko pienellä ja draamaisella olemuksellaan.








Siellä niitä pieniä ja ilkeitä taistelijoita viipottaa...

Ei kommentteja: