tiistai 13. tammikuuta 2009

Värivalikoimaa pt. 2

Poikaset ovat muuttaneet turvallisesti tyhjäksi käyneeseen (ja leväongelmissa ponnistelevaan) 127 l altaaseen. Yritin kuvata aamulla vaavoja melko köyhin tuloksin, tässä kuitenkin jotain saldoa päivän räpsyistä...














Tämä erittäin hankala kuvattava on aika vahva ehdokas jäämään kotiin. Evissä näkyy selkeä keltainen ja metalliväri on ihan kohtuullinen. Punaisesta ei näy jälkeäkään.













Tässä toinen melko tod. näk. kotiin jäävä. Kropan mallista voi arvata, että massaa on 1/3 muiden koosta... Väri on hyvä ja kiilto komea. Harkintaan.















Tämä pikkuinen on "mamman pikku pettymys". Eviin ilmestyy punaista "marmorointia" päivittäin lisää. Muuten makea, melko lailla vailla mitään väriä :)


















Sievä pieni punaevä, varmaan aikuistuessaan saa Mookin värityksen.
















Poikueessa on melko lailla samanlaisia eviä omaavia vaavoja: sininen/turkoosi tyvi ja punaiset latvat. Ero sinisen ja turkoosin välillä on huomattava ja näkyy erittäin hyvin paljaalla silmällä, vaikka tässä se vielä lisäksi korostuukin, kiitos salamavalon.












Tämän täytyy olla Mies isolla M:llä. Reviiri on vallattu ja käytös, hmm, rehvakasta. Väri on ainakin minun silmääni makea, ainoa punaiset tyvet ja turkoosit latvat omaava poikanen.

Operaatio Vaneri ei etene. Mahdollisesti huomenna pitäisi mennä Puumerkkiin, katsotaan nyt. Jos kaikki menee putkeen, ensi viikon alussa pitäisi päästä kudettamaan Phaania ja Gaaeota. Gaaeo on ainakin saanut hommasta otteen, mokoma liehittelee todella röyhkeästi Khaaoa haaremin pääaltaassa. Huono nainen! :-D

Ei kommentteja: